RANA TRAININGEN
Coaching
Gaat het niet goed in uw relatie? Dan is het prettig om samen met een coach uw relatie te bezien. U leert met andere ogen naar uw eigen situatie te kijken. U leert zelf uw eigen Ć©n nieuwe oplossingen te vinden. U krijgt nieuwe vaardigheden aangeboden om op een andere, constructieve manier met uzelf of uw (ex-)partner om te gaan. Direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk. U komt zelf weer aan het roer van uw leven te staan !


klik op onderstaande onderwerpen voor meer informatie:

Voor wie
U kunt alleen komen, maar ook samen met uw (ex-)partner.

Aanpak
Gratis kennismakingsgesprek.
In overleg met de coach gaat u uw coachingsvraag helder formuleren.
Wij maken afspraken over het geschatte aantal sessies.

Werkwijze
U leert simpele en doeltreffende communicatie- en gedragstechnieken, die direct toepasbaar en specifiek zijn gericht op uw persoonlijke situatie, zoals:
Oplossingsgericht Werken, Geweldloze Communicatie, NLP (Neuro LinguĆÆstisch Programmeren), Transactionele Analyse, Systemisch Werk.

Tarieven
Wij werken met coaching pakketten van 3 maanden, 6 maanden of 8 maanden. Tarieven zijn op aanvraag.


Cliƫnt aan het woord:
ā€œEerlijk gezegd dacht ik eerst: wat moet ik met een relatiecoach? Zonde van het geld, maar tijdens de coachingsgesprekken heb ik heel veel geleerd: over mijzelf, maar ook hoe ik om ging met mijn ex-partner. Dat doe ik nu heel anders. Nu kunnen we weer op een ontspannen manier met elkaar omgaan. Dat is ook de kinderen zeer ten goede gekomen. Het was de investering meer dan waard.ā€œVergeven is de hoop op een beter verleden opgeven.