RANA TRAININGEN
Echtscheiding met en zonder kinderen
Echtscheiding met kinderen
Een relatie verbreken is vaak een pijnlijke ervaring. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn. U wordt door een echtscheiding dan wel ex-partner, maar nooit ex-vader of ex-moeder. U zult elkaar ook in de verre toekomst blijven
tegenkomen op verjaardagen, eindexamens of bruiloften van uw kinderen.
Voor het geluk van alle familieleden is het belangrijk dat ze elkaar op een ontspannen en respectvolle manier kunnen blijven ontmoeten.

Kinderen krijgen te maken met loyaliteit naar beide ouders toe. Ze zijn immers voor 50% van hun moeder en voor 50% van hun vader. Hoe zouden ze ooit tussen hen kunnen kiezen?

Na 5 jaar studie werd Stefans bul uitgereikt. Het zou een feestelijke gebeurtenis moeten zijn. In de aula zaten zijn ouders ver bij elkaar vandaan, ieder met hun nieuwe partner. Om maar geen contact met elkaar te hoeven hebben, hielden de ex-en elkaar constant in de gaten. Er bleef weinig aandacht over voor hun zoon.Echtscheiding zonder kinderen 
U dacht opnieuw te kunnen beginnen na de scheiding, en toch…… blijkt de band sterker dan verwacht. Als onverwerkte emoties toch nog een rol spelen, zijn een paar coachingsgesprekken vaak voldoende om echt afscheid te nemen en verder te gaan met uw nieuwe leven.